Η επαγγελματική ακατέργαστη στεροειδής αναβολική ορμόνη ανεφοδιασμού 99% κονιοποιεί τα ημιτελή πετρέλαια εγχύσεων, προφορικά πετρέλαια, SARMS και πεπτίδια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Στεροειδή τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στεροειδή τεστοστερόνης για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι χαρούμενος μέχρι στιγμής με τις πρώτες σκόνες. Η προπιονική δοκιμή είναι κρυσταλλική όπως υποτίθεται του να είναι και η enanthate δοκιμή είναι όπως θα έπρεπε να φαίνεται.

—— Alex

Το προϊόν φοβερό, μπορείτε φοβερό! Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μαζί σας.

—— Sandoval

Έχει φροντίσει την πληρωμή ώστε περισσότερο από ό, τι κάνω, αλλά έχω να πω ότι με νοιάζει δέματα μου πολύ περισσότερο από ό, τι να κάνω, όταν η παρακολούθηση των παραγγελιών!

—— Edoardo

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

1 2 3 4
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD
Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LSW
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 6500000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1999, είναι μια εθνική υψηλός-και μια επιχείρηση νέος-τεχνολογία ειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο της στεροειδούς ορμόνης APIs και των μεσαζόντων.

 

Είναι κύριος προμηθευτής του φαρμακευτικού είδους & των προϊόντων μεσαζόντων του expecially για τη σειρά τεστοστερόνης, τη σειρά Trenbolone και κ.λπ. του φαρμακευτικού είδους & τα προϊόντα μεσαζόντων του expecially για τη σειρά τεστοστερόνης, τη σειρά Trenbolone και το κ.λπ.

 

Η επιχείρηση επενδύει το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στο τμήμα Ε&Α στα χημικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά & της μεσαζόντων προϊόντα ερευνητικού πρόστιμου που εγκαθιστούν τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν την ποιότητα της Ε&Α. Όλα τα προϊόντα στις εγκαταστάσεις είναι τα φρούτα του τμήματος Ε&Α. Τα προϊόντα μας φθάνουν στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλά από τα οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο.

 

Το κεφάλαιό του βεβαιώνει είναι επάνω από RMB 100 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει χτίσει τις εγκαταστάσεις 10000 τετρ.μέτρων εξόπλισε τον προηγμένο εξοπλισμό. Το εργοστάσιο έχει ένα πλήρες σύστημα του Q. Α. & του Q. Γ. Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001. Έχουμε την αρχή της εξαγωγής και της εισαγωγής, λεπτός ο χημικός, βιοχημικός, φαρμακευτικών & οι μεσάζοντές του που διανέμονται από την επιχείρηση πωλούνται και στον εσωτερικό και τη διεθνή αγορά και συστήνονται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση για να κάνουμε σε όλο τον κόσμο το ακμάζον μέλλον.

 

Υποστηρίζουμε μια επιχειρηματική ιδέα ότι " οι άνθρωποι πρώτα, μόλυβδος στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που εξυπηρετεί την κοινωνία», επιμένουν στη λήψη του δρόμου εκείνες οι " επιστήμη και τεχνολογία συνδέσεων ως γάμο «, βάση στο υψηλό πρότυπο, νέο technologe, υψηλό - ποιότητα. έχουμε μια batch το ταλέντο υψηλής τεχνολογίας που είναι η χημική βιομηχανία διαχειρίζονται, παράγουν, αναπτύσσονται, όλα τα είδη απολογισμού του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού για 30% του συνολικού αριθμού της επιχείρησης, αφιερώνονται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή του νέου προϊόντος υψηλής τεχνολογίας, εισάγουν τα προϊόντα καινοτόμησαν συνεχώς στην αγορά. είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001.

 

Με την ισχυρή τεχνική δύναμη, το τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και την άριστη εταιρική φήμη, έχουμε την πίστη των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας φθάνουν στο διεθνές προηγμένο επίπεδο στην ποιότητα, πωλούνται στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, UK, Γαλλία, Καναδάς, Βραζιλία, Ταϊλάνδη και ούτω καθεξής.
Με βάση την επιχειρησιακή φιλοσοφία «τιμιότητα, πραγματισμός, καινοτομία και ανάπτυξη», αναπτυσσόμαστε αμοιβαία με τους πελάτες μας, παίρνουμε κερδίζω-κερδίζουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Cindy Wsp:+86 13026161792

Τηλ.:: 86-1887-2220-811

Φαξ: 86-027

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)